Merken

Producten per merk: MYPO

Met de slimme pakketbrievenbussen van MYPO ontvang en verstuur je gemakkelijk pakketten, zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn. Met de MYPO App, kun je de pakketbrievenbus en al jouw online bestellingen beheren. Ook kun je de actuele bezorginformatie volgen en ontvang je een notificatie zodra je pakketje is afgeleverd of opgehaald. De MYPO pakketboxen worden geleverd inclusief 1 maand gratis service-abonnement a €4,95. Zodra de eerste gratis maand is afgelopen kun je kiezen om je abonnement per maand of per jaar te verlengen.

De MYPO pakketbrievenbus en pakketbox zijn geschikt voor alle pakketbezorgers waaronder PostNL, DHL, DPD en nog veel meer. 

Met de slimme pakketbrievenbussen van MYPO ontvang en verstuur je gemakkelijk pakketten, zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn. Met de MYPO App, kun je de pakketbrievenbus en al jouw online bestellingen beheren. Ook kun je de actuele bezorginformatie volgen en ontvang je een notificatie zodra je pakketje is afgeleverd of opgehaald. De MYPO pakketboxen worden geleverd inclusief 1 maand gratis service-abonnement a €4,95. Zodra de eerste gratis maand is afgelopen kun je kiezen om je abonnement per maand of per jaar te verlengen.

De MYPO pakketbrievenbus en pakketbox zijn geschikt voor alle pakketbezorgers waaronder PostNL, DHL, DPD en nog veel meer. 

Meer
Toont 1 - 10 van 10 producten