Aanmelden nieuwsbrief

Briefplaten en tochtkleppen
Briefplaten en tochtkleppen

Een goede en mooie brievenbusklep, ook wel briefplaat genoemd is een functionele aanwinst voor uw voordeur. Wij bieden een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren. Daarnaast kunt u bij ons ook tochtweringen en tochtkleppen bestellen. Deze producten zijn bestemd voor montage aan de binnenkant van de deur en de klep en/of tochtborstel voorkomen dat u ongewenste koude lucht in uw huis krijgt.

Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

Subcategorieën

  • Briefplaten

    Op zoek naar een brievenbusklep voor in de deur? Brievenbusdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen. De brievenbussen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, waaronder RVS. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie briefplaat, eventueel met tochtklep voor aan de binnenzijde van de deur! Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

  • Tochtkleppen

    Op zoek naar een tochtwering voor uw deur? Brievenbusdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment tochtkleppen en tochtweringen. De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, waaronder RVS. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie tochtafsluiter, eventueel met briefplaat voor aan de buitenzijde van de deur. Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

per pagina
Toont 1 - 24 van 126 producten