Pakketbrievenbussen

Pakketbrievenbus kopen?

Met een pakketbrievenbus hoeft u niet meer thuis te blijven voor het ontvangen van een pakketje of groot poststuk. In ons assortiment vindt u diverse kleine en wat grotere pakketbrievenbussen. Verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder zwart, antraciet, grijs, groen, wit en RVS. De meest bekende pakketbrievenbussen zijn van de merken AlluxJoma en het Nederlandse Logixbox

Pakketbrievenbus kopen?
Category image

Er zijn 176 producten.

Item 1-24 van 176 in totaal item(s)

Actieve filters

Pakketbrievenbussen voor grote pakketten

In de meeste pakketbrievenbussen kunt u een klein tot gemiddeld pakket ontvangen. Wilt u grotere pakketten ontvangen? Dan raden wij de Allux 800L aan of de Logixbox Topbox-XXL pakketbox aan. Met de Logixbox Topbox-XXL kunt u zelfs uw boodschappen in ontvangst nemen.

Allux 600 pakket brievenbus

Ontdek de vernieuwde Allux 600 pakketbrievenbus. Deze populaire pakketbrievenbus heeft een nieuw design en is geschikt voor post en pakketten. Gemaakt van ijzersterk gepoedercoat staal en leverbaar met cilinderslot of een extra veilig 6-pins Ruko slot.

Hoe werkt het?

De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er weer uithalen als u thuis bent. Alle pakketbrievenbussen zijn goed beveiligd met een slot. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, 100% veilig dus!

De voordelen van een pakketbrievenbus

✔ U hoeft niet meer thuis te blijven om pakketjes te ontvangen.
✔ U hoeft uw buren niet meer lastig te vallen met uw pakketten.
✔ U hoeft niet langer te wachten op uw bestelling dan nodig.

Pakketbrievenbus aan een wand?

Wilt u liever uw kleinere pakketjes aan huis ontvangen? Dat kan met een pakjesbrievenbus die u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. 

Slimme & veilige pakketbrievenbus van eSafe

De eSafe Fenix Connect pakketbrievenbus is een slimme en veilige brievenbus. Als iemand aanbelt krijgt u een oproep via de Bticino App en kunt u de pakketbrievenbus op afstand openen. Ideaal als u veel onderweg bent.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Toestemming voor cookies