Joma brievenbussysteem Lobby H-3425

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2 weken

Een mooie en aantrekkelijke geprijsde brievenbus is de Lobby 3425 om een postkastsysteem/unit mee samen te stellen. Deze metalen brievenbus met extra brede inwerpgleuf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voldoet aan de Europese postnorm EN-13724. Voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje.

Afmetingen (hxbxd): 120x345x250mm.
Inwerpopening (hxb): 15x300 mm.

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€38.12

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Merk Joma
Garantie 2 jaar
Plaatsing Binnen
Postuitname Voorzijde
Inworp Voorzijde

Meer info

Een mooie en aantrekkelijke geprijsde brievenbus is de Lobby 3425 om een postkastsysteem/unit mee samen te stellen. Deze metalen brievenbus met extra brede inwerpgleuf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voldoet aan de Europese postnorm EN-13724. Voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje. Deze brievenbus is geschikt voor plaatsing binnen en kan aan de muur of vrijstaand worden geplaatst.

Afmetingen (hxbxd): 120x345x250mm.
Inwerpopening (hxb): 15x300 mm.
Materiaal: gepoedercoat staal of RVS (1.2 mm)

Het verschil met model Lobby H-2425 is dat deze brievenbus dieper is en minder breed.
Meervoudige brievenbussen voor bijvoorbeeld appartementen of bedrijven.

Kleuren
We tonen hier foto's van een beperkt aantal standaard (RAL-)kleuren. Kijk bij de afbeeldingen voor de complete lijst van 19 standaard kleuren die zonder meerprijs uit vooraad leverbaar zijn. Niet-standaard RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Accessoires
Voor deze postkastunits kunnen tevens palen/statieven, omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaten, graveringen en bevestigingsmaterialen worden bijbesteld.

Prijzen
De prijzen zijn vooral een richtlijn. Hoe uitgebreider uw brievenbussysteem hoe gunstiger de prijs. Omlijstingen, profielen en palen/statieven voor vrijstaande plaatsing zijn ook vaak benodigd.

Advies/Offerte op maat
Kunt u niet vinden wat u zoekt, wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

Advies/offerte     Voorbeelden brievenbusunits

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...