Joma brievenbussysteem Hall 23

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2 weken

De Hall 23 is een kwaliteitsbrievenbus om een postkastsysteem/unit voor binnen mee samen te stellen. Deze metalen brievenbus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voldoet aan de Europese postnorm EN-13724. Voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje.

Afmetingen (hxbxd): 120x370x250mm.
Inwerpopening (hxb): 30x333 mm.

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€53.37

inclusief BTW

€53.38

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Merk Joma
Garantie 2 jaar
Plaatsing Binnen
Postuitname Voorzijde
Inworp Voorzijde

Meer info

De Hall 23 is een kwaliteitsbrievenbus om een postkastsysteem/unit voor binnen mee samen te stellen. Deze metalen brievenbus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voldoet aan de Europese postnorm EN-13724. Voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje. Deze brievenbus is geschikt voor plaatsing binnen en kan aan de muur of vrijstaand worden geplaatst.

Afmetingen (hxbxd): 120x370x250mm.
Inwerpopening (hxb): 30x333 mm.
Materiaal: gepoedercoat staal of RVS (1.2 mm)

Ten opzichte van model Hall 24 is deze brievenbus breder en minder diep.
Meervoudige brievenbussen voor bijvoorbeeld appartementen of bedrijven.

Kleuren
We tonen hier foto's van een beperkt aantal standaard (RAL-)kleuren. Kijk bij de afbeeldingen voor de complete lijst van 19 standaard kleuren die zonder meerprijs uit vooraad leverbaar zijn. Niet-standaard RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Accessoires
Voor deze postkastunits kunnen tevens palen/statieven, omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaten, graveringen en bevestigingsmaterialen worden bijbesteld.

Prijzen
De prijzen zijn vooral een richtlijn. Hoe uitgebreider uw brievenbussysteem hoe gunstiger de prijs. Omlijstingen, profielen en palen/statieven voor vrijstaande plaatsing zijn ook vaak benodigd.

Advies/Offerte op maat
Kunt u niet vinden wat u zoekt, wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

Advies/offerte     Voorbeelden brievenbusunits

30 Andere producten in dezelfde categorie: