F

Brievenbuskleppen en tochtkleppen

Een goede en mooie brievenbusklep, ook wel briefplaat genoemd is een functionele aanwinst voor uw voordeur. Wij bieden een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren.

Brievenbusklep en tochtwering kopen?
Category image

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • Range: €24,00 - €259,00

    € 24,00 - € 259,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Plaatsing

Plaatsing

Afmeting (bxh - cm)

Afmeting (bxh - cm)

Opening (bxh - cm)

Opening (bxh - cm)

Geveerd

Geveerd

Hart op Hart/boormaat (mm)

Hart op Hart/boormaat (mm)

Er zijn 143 producten.

Item 1-24 van 143 in totaal item(s)

Actieve filters

Product bekijken
Tochtklep chroom
Prijs € 95,00

Tochtklep chroom

Product bekijken
Tochtklep nikkel
Prijs € 99,00

Tochtklep nikkel

Brievenbusklep RVS

Een brievenbusklep RVS is een bekende soort brievenbusklep. Brievenbusklep RVS beschikt over diverse soorten en maten. Er is keuze uit rechthoekige RVS briefkleppen en ovale RVS briefkleppen. 

Tochtweringen en tochtkleppen

Brievenbusdirect.nl beschikt over diverse soorten tochtweringen en tochtkleppen. Deze producten zijn bestemd voor montage aan de binnenkant van de deur en de klep en/of tochtborstel voorkomen dat u ongewenste koude lucht in uw huis krijgt. Denk bij tochtkleppen aan een tochtklep chroom, een tochtklep nikkel of een tochtklep rechthoek. Ook voor tochtweringen kunt u bij Brievenbusdirect.nl terecht, waaronder tochtwering ovaal RVS, tochtwering rechthoek en tochtwering chroom. 

Brievenbuskleppen

Brievenbuskleppen zijn platen voor de buitenzijde van de brievenbus in de deur. Briefplaten zijn er ook in verschillende soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan briefplaat ovaal, briefplaat met klep, een briefplaat rechthoek. 

Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

Neem contact op

Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

NEEM CONTACT OP