Brievenbussystemen voor appartementen

Brievenbussen voor appartementen

Heeft u een brievenbussysteem nodig met meerdere units? Heeft u bijvoorbeeld een appartementencomplex waar u brievenbussen voor nodig heeft? Ontdek onze speciale brievenbussystemen geschikt voor uw VVE, bedrijf, instelling of overheidsorganisatie. 

JOMA brievenbusunits

Al meer dan 60 jaar produceert het Spaanse merk JOMA brievenbussen. Het is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk waar vernieuwing en innovatie voorop staat. JOMA is gespecialiseerd in het maken van brievenbusunits waarbij de mogelijkheden en keuzes eindeloos zijn. U kunt de brievenbussystemen zelf samenstellen en combineren. Wij kunnen deze brievenbussen vaak binnen twee weken leveren, klaar voor montage! Bekijk al onze JOMA brievenbussysteem. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via: info@noviostores.nl

Modulaire brievenbussen van Allux

Zoekt u brievenbussen die u zelf kunt stapelen en samenstellen? Voor bijvoorbeeld postbussen, appartementencomplexen of flatgebouwen? Ga dan voor de modulaire brievenbussen van het merk Allux. Het brievenbussysteem kenmerkt zich door de modulaire opbouw en heeft eindeloos veel combinaties en mogelijkheden. U kunt de units zowel binnen als buiten plaatsen. Deze units zijn ook geschikt om in te bouwen. Benieuwd naar alle brievenbusunits van Allux? Bekijk de producten.

Allux Brick

Allux Brick Units

Het merk Allux heeft ook kant-en-klare brievenbusunits. Ontdek de Brick Units brievenbussen. Deze units zijn er in verschillende soorten maten. Of u nu een horizontale rij of verticale rij brievenbussen wilt hebben. Bekijk alle producten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag met een offerte op maat. Neem contact met ons op via: info@noviostores.nl, wij denken graag met u mee.