Brievenbussystemen

Bij Brievenbusdirect.nl kunt u naast losse brievenbussen ook terecht voor brievenbussystemen; units met meerdere brievenbussen voor uw VVE, bedrijf, instelling of overheidsorganisatie. Prima geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen, flats/appartementen en woningen waar meer huishoudens wonen.

Voorbeelden van Joma brievenbusunits

Het Spaanse JOMA produceert al meer dan 60 jaar brievenbussen en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat altijd blijft vernieuwen en innoveren. JOMA is gespecialiseerd in de productie van brievenbusunits waarbij de mogelijkheden en keuzes eindeloos zijn. Groot voordeel is de snelle levertijd. JOMA kan brievenbussen en brievenbussystemen van 2 tot tientallen stuks binnen twee weken leveren, klaar voor montage.

Voorbeelden van Allux brievenbusunits

De brievenbussystemen van Allux kenmerken zich door de modulaire opbouw. De brievenbussen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel worden samengevoegd tot het systeem dat u wenst. De brievenbusunits zijn geschikt voor plaatsing binnen of buiten aan de muur of vrijstaand met staanders. Ook zijn er systemen voor inbouw in de muur waarbij de post buiten wordt ingeworpen en er binnen uit wordt gehaald.

Bekijk de mogelijkheden hier of
neem contact met ons op voor een offerte op maat
.

Wij helpen u graag!