Wandbrievenbussen

Een nieuwe wandbrievenbus kopen? Ontdek ons uitgebreide assortiment in brievenbussen. Van een basic wandbrievenbus tot luxere brievenbussen van Allux of Burg-Wachter. Allemaal geschikt voor het ontvangen van post buiten uw huis. Veel brievenbussen voor aan de muur zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Gebruik de filters aan de linkerkant om gemakkelijk de juiste kleur voor uw wandbrievenbus te vinden.

Wandbrievenbus kopen?
Category image

Er zijn 319 producten.

Item 1-24 van 319 in totaal item(s)

Actieve filters

Populaire wandbrievenbus

De populairste brievenbus voor aan de muur is nog steeds de PTT brievenbus. Deze kunststof brievenbus is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en kunt u ook vrijstaand bevestigen aan een paal. Liever een stalen wandbrievenbus? De Allux 200 is een moderne brievenbus met een cilinderslot. Zo kunt u uw post veilig aan huis laten bezorgen.

Moderne wandbrievenbus van RVS

Wilt u een moderne of industriële uitstraling geven aan de buitenkant van uw huis? Ga dan voor een wandbrievenbus in een RVS uitvoering.

Wandbrievenbus voor pakketjes

Wilt u ook pakketjes in ontvangst nemen? Dan zijn de compacte pakketbrievenbussen Allux 500 en Joma Everest Mini een goede keuze. Beide producten zijn te bevestigen aan de muur en kunt u gemakkelijk bestellen via Brievenbusdirect.nl.