Brievenbusunits en systemen

Bent u op zoek naar een postunit, ook wel postkast genoemd, een systeem met meerdere brievenbussen bijvoorbeeld voor appartementen of bedrijven? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij beschikken namelijk over diverse postkastsystemen, sloten en accessoires, units voor buiten en binnen en koppelbare kantoorbrievenbussen. Een aantal voorbeelden van brievenbussystemen zijn Joma brievenbussystemen of systeembrievenbus Allux. 

Postunit of postkast voor appartement of bedrijf kopen?
Category image
close

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • Range: €10,00 - €10860,00

    € 10,00 - € 10.860,00

Merk

Merk

Plaatsing

Plaatsing

Postuitname i

Postuitname

Inworp

Inworp

Er zijn 378 producten.

Item 1-24 van 378 in totaal item(s)

Actieve filters

Brievenbusoplossingen op maat

Bij Brievenbusdirect.nl leveren wij een uitgebreid assortiment brievenbus oplossingen voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren, projectontwikkelaars etc. We zijn er zeker van u te kunnen helpen aan een brievenbussysteem voor binnen of buiten. We werken hiervoor rechtstreeks samen met een select aantal fabrikanten en zijn in staat u te bedienen vanaf ontwerpfase tot aanbesteding en service na oplevering.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

Kijk voor een snelle oplossing voor 2 of 3 brievenbussen ook eens naar de Bobi Duo en Bobi Trio brievenbus! Lees hier meer informatie en bekijk voorbeelden van brievenbusunits.

NEEM CONTACT OP