Betalen

Hoe kan ik betalen?

Onze betaalmethoden zijn altijd veilig!

Voor de afhandeling van de betaling van uw bestelling werken wij samen met de betrouwbare betalingsprovider Pay.nl. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie (via een beveiligde SSL procedure). Wij bieden diverse mogelijkheden om te betalen, gagarandeerd veilig. De keuze is aan u!

U kunt in onze webshop kiezen uit de volgende methoden om te betalen:

- iDEAL
- Creditcard (wij accepteren Mastercard en VISA)
- Bankoverschrijving (vooruitbetaling)
- PayPal
- Achteraf betalen via Afterpay
- Bancontact (voor Belgische klanten)
- VVV Giftcard

Wanneer u kiest voor betaling via een bankoverschrijving (vooruitbetaling) duurt het langer voordat uw bestelling door ons wordt verwerkt omdat we moeten wachten tot uw betaling bij ons binnen is.

Onze bankgegevens:
Bank: Rabobank
IBAN: NL92RABO0192304100
BIC: RABONL2U

Achteraf betalen via Afterpay
AfterPay voert voor de webshops van Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kut u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Wij rekenen geen extra kosten voor het achteraf betalen via Afterpay!

AfterPay – Digitale Factuur (België)
AfterPay voert voor de webshops van Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

VVV Giftcard
U kunt uw VVV Giftcard verzilveren via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw VVV Giftcard plaats. Mocht het tegoed op de kaart niet voldoende zijn voor het gehele aankoopbedrag dan kunt u het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen.


B2B

Betalingsmogelijkheden

Op rekening/factuur
Wilt u bestellen voor een bedrijf, instelling of overheidsorganisatie en wilt u op rekening met factuur bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland - Bedrijven)
AfterPay voert voor de webshops van Noviostores.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze betaalmethoden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Intracommunautaire levering/Geen BTW

Als u een buitenlands bedrijf bent met een geldig BTW-nummer en de levering vind plaats buiten Nederland (bijvoorbeeld België) dan kunt u bestellen zonder de BTW te betalen (intracommunautaire levering). Op de bestelpagina kunt u het BTW-nummer invoeren, als u vervolgens na het invoeren van alle gegevens verder klikt om de bestelling te gaan betalen zal er geen BTW worden berekend. Als u hierover vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.