F

Units voor buiten en binnen

In de categorie 'units voor buiten en binnen' vind u brievenbussen voor systemen die geschikt zijn voor plaatsing binnen én buiten. De brievenbussen kunnen aan de muur of vrijstaand worden geplaatst. Postkast units kunnen worden geleverd met omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaatjes, huisnummers, graveringen en bevestigingsmaterialen. 

Postkast units voor binnen en buiten

Denk bijvoorbeeld aan een systeembrievenbus ofwel postkastsysteem Allux en Joma brievenbussysteem. Units voor binnen en buiten zijn gemakkelijk 

In deze categorie vind u brievenbussen voor systemen die geschikt zijn voor plaatsing binnen én buiten. Deze brievenbussen zijn geschikt voor plaatsing buiten en binnen en kunnen aan de muur of vrijstaand worden geplaatst. Deze postkastunits kunnen tevens worden geleverd met omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaatjes, huisnummers, graveringen en bevestigingsmaterialen.

Units voor binnen en buiten bestellen

Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl / Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbusunits is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie. Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

NEEM CONTACT OP

Brievenbusunit kopen?
Category image

Prijs

Prijs

  • Range: €6,00 - €399,00

    € 6,00 - € 399,00

Merk

Merk

Postuitname

Postuitname

Inworp

Inworp

Er zijn 31 producten.

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters