Kant-en-klare brievenbusunits

Heeft u een appartementencomplex, flat of een kantoorpand waar ieder zijn eigen brievenbus nodig heeft? Kant-en-klare brievenbusunits zijn dan de ideale oplossing voor het gemakkelijk en snel plaatsen van vele postvakken bij elkaar. In ons brede assortiment vindt u verschillende complete brievenbusunits. Zo kunt u kiezen voor een brievenbusunit aan de muur of met een vrijstaand statief. Alle units bestaan uit kwalitatief hoog gepoedercoat staal waardoor ze jarenlang meegaan.

Kant-en-klare brievenbusunits kopen?
Category image

Er zijn 326 producten.

Item 1-24 van 326 in totaal item(s)

Actieve filters

Brievenbussen voor appartementen

In vergelijking met onze andere brievenbusunit systemen bent u met de kant-en-klare brievenbusunit direct klaar. U kiest een unit met de juiste hoeveelheid brievenbussen, deze wordt compleet bij u geleverd waarna u hem direct kan plaatsen. Hierna is hij meteen klaar voor gebruik. Onze favorieten zijn de brievenbusunits van Brick. Deze brievenbusunits van hoge kwaliteit zijn perfect voor appartementencomplexen. Leverbaar van 2 tot 25 stuks voor plaatsing aan de wand of als vrijstaande brievenbusunit. U kunt deze brievenbussen personaliseren met zelfklevende naamplaatjes en/ of huisnummers

Meer informatie ontvangen?

Bij Brievenbusdirect.nl streven wij naar het verlenen van de beste service. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons via 024-2061340 of stuur een e-mail naar info@noviostores.nl.