Staande brievenbussen

Staande brievenbus kopen? 

Is uw voordeur wat verder van de openbare weg of zoekt u een brievenbus met een grote capaciteit? Ga dan voor een mooie vrijstaande brievenbus. In ons assortiment vindt u brievenbussen waarin u veel post kunt ontvangen, maar ook modellen waarin u zelfs pakketjes kunt ontvangen. Twijfelt u of u een staande of een wandbrievenbus wilt hebben? Dan hebben wij ook uitvoeringen die u met een statief vrijstaand kunt plaatsen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan staande brievenbussen.

Staande brievenbus kopen?
Category image
close

Er zijn 86 producten.

Item 1-24 van 86 in totaal item(s)

Actieve filters

Staande design brievenbussen

Wilt u naast uw oprit of het pad naar uw huis een mooie staande brievenbus plaatsen? Dan is de brievenbus Frankfurt of Berlin van het merk Practo Garden wellicht iets voor u. Wilt u dat het nog meer opvalt? Dan hebben wij het model Allux Bjørn, brievenbus staand, met led-verlichting. Zo is uw brievenbus ook in het donker zichtbaar.

Bevestigen van een staande brievenbussen

Het bevestigen van een staande brievenbus gaat vaak gemakkelijk. Het verschilt eigenlijk per uitvoering hoe u deze kunt bevestigen. Wij hebben wandbrievenbussen die u ook met een mooi statief vrijstaand kunt plaatsen. Om te voorkomen dat de bus scheef gaat staan of gestolen wordt adviseren wij om de bus te bevestigen in beton of op een (beton)tegel.

Pakketjes ontvangen in een staande brievenbus

Pakketjes of post ontvangen zonder dat u thuis bent? Dat kan ook in een mooie vrijstaande brievenbus. Neem de populaire 600 van Allux brievenbus vrijstaand. Deze is gemaakt van gepoedercoat staal waardoor deze een chique uitstraling krijgt en jaren meegaat. Al je pakketten en post zijn veilig door het cilinderslot. Je kan ook kiezen voor extra bescherming met veilige 6-pins ruko slot. Alle pakketbrievenbussen beschikken over een mechanisme waardoor post en pakketjes er niet uitgehaald kunnen worden.