Staande brievenbussen
Staande brievenbussen

Staande brievenbus kopen?

Is uw voordeur te ver van de openbare weg of zoekt u een brievenbus met een grote capaciteit? Kies dan voor een staande brievenbus. Ons assortiment vrijstaande brievenbussen bestaat uit diverse modellen, zowel voor post als speciaal voor pakketten. Wij adviseren hierbij om deze te bevestigen in beton of om te kiezen ...

Staande brievenbus kopen?

Is uw voordeur te ver van de openbare weg of zoekt u een brievenbus met een grote capaciteit? Kies dan voor een staande brievenbus. Ons assortiment vrijstaande brievenbussen bestaat uit diverse modellen, zowel voor post als speciaal voor pakketten. Wij adviseren hierbij om deze te bevestigen in beton of om te kiezen voor een brievenbus met statief. Dit voor een stabiele plaatsing van de brievenbus en om diefstal te voorkomen. Naast onderstaande vrijstaande brievenbussen zijn de meeste wandbrievenbussen ook vrijstaand te plaatsen in combinatie met een statief. Post ontvangen was nog nooit zo leuk!

Soorten staande brievenbussen

Ook de staande brievenbussen zijn er in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. In onze webshop vind je speciale pakketbrievenbussen, maar ook staande brievenbussen speciaal voor post. Bij bijna al onze staande brievenbussen wordt een goed slot geleverd. 

NEEM CONTACT OP

Meer
per pagina
Toont 1 - 24 van 33 producten