Postkastsystemen

Bent u op zoek naar een postkast, een systeem met meerdere brievenbussen, bijvoorbeeld voor appartementen of bedrijven? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leveren een uitgebreid assortiment brievenbus oplossingen voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren, projectontwikkelaars, etc.

Brievenbussen voor postunits
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €10,00 - €409,00

    € 10,00 - € 409,00

Merk

Merk

Plaatsing

Plaatsing

Postuitname i

Postuitname

Inworp

Inworp

Er zijn 52 producten.

Item 1-24 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

Postkast soorten

Postkast systemen zijn er in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan Joma brievenbussystemen of brievenbussystemen Allux. Beide brievenbussystemen kennen ieder hun eigen soorten, maten en kleuren. 

Postkast op maat

We zijn er zeker van u te kunnen helpen aan een brievenbussysteem voor binnen of buiten. We werken hiervoor rechtstreeks samen met een select aantal fabrikanten en zijn in staat u te bedienen vanaf ontwerpfase tot aanbesteding en service na oplevering.

Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl / Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbusunits is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

Kijk voor een snelle oplossing voor 2 of 3 brievenbussen ook eens naar de Bobi Duo en Bobi Trio brievenbus! Lees hier meer informatie en bekijk voorbeelden van brievenbusunits.

NEEM CONTACT OP