F

Ruilen en retourneren

Aankoop niet zoals verwacht? Retourneren binnen 14 dagen.

Ruilen of retourneren geen probleem!

Op deze pagina vind u alle informatie met betrekking tot het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer het defect is geraakt, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

14 dagen
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Bekijk een product zoals u dat in een winkel zou doen, u kunt b.v. een toiletrolhouder wel bekijken, maar ga hem niet aan de muur monteren.
Het aankoopbedrag plus eventueel betaalde verzendkosten (voor het zenden van ons naar u) wordt aan u terugbetaald. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

Retouradres
Noviostores.nl
Afd. Retouren
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen
Nederland

Wijze van retourzenden

ruilen en retourneren

Wanneer u het retourpakket vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. PostNL voorziet pakketten voorziet van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de website www.tracktrace.nl van PostNL en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraag op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer. U kunt een pakket ook door PostNL bij u laten ophalen. Dit kunt u regelen via PostNL. Verzending via een andere transporteur kan natuurlijk ook.

Download het formulier voor herroeping (Word-document).

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u via e-mail een ontvangstbevestiging.

Retouradres:
Noviostores.nl
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

Terugstorttermijn aankoopbedrag
De terugstorttermijn gaat in op het moment dat u de goederen terug stuurt of aangeeft ze terug te sturen. Als u gekozen heeft voor achteraf betalen en u heeft nog niet betaald, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen zodra de retourzending of annulering is verwerkt. Als u de bestelling heeft betaald via iDEAL, PayPal of op basis van bankoverschrijving, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf (5) werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald via Creditcard, dan geven wij de betalingsmaatschappij direct opdracht tot creditering. U ontvangt altijd het volledige aankoopbedrag plus de eventueel betaalde verzendkosten bij aankoop terug zonder verdere kosten.

Ruilen

U kunt al uw aankopen altijd binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug sturen om deze te ruilen voor een ander product of (kleur)variant. Als u wilt ruilen, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail of telefonisch.

Twijfel?
Twijfelt u of u een product kunt retourneren of ruilen of is de procedure u niet volledig duidelijk? Neem contact met ons op!

Consumentenwetgeving kopen op afstand
Lees meer informatie over de wet “Kopen op afstand” op de website van Consuwijzer.