Amerikaanse brievenbussen

De originele US Mailbox, een echte klassieker.

Wilt u een echte Amerikaanse brievenbus kopen? U kunt bij ons terecht voor de echte Original US Mailbox! Deze brievenbussen zijn in de Verenigde Staten gemaakt. Voorzien van een aluminium behuizing en het herkenbare rode vlaggetje. Ook is er een statief verkrijgbaar waarop u de US Mailbox bevestigt voor een vrijstaande plaatsing. Naast de dagelijkse post is deze Amerikaanse brievenbus ook geschikt voor kleine pakketjes, daar zal de postbode blij mee zijn. De Amerikaanse brievenbus is er in een originele aluminium uitvoering maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Heeft u een vraag over de Amerikaanse brievenbus US Mailbox? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Amerikaanse brievenbus kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €29,00 - €69,00

    € 29,00 - € 69,00

Plaatsing

Plaatsing

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Postuitname i

Postuitname

Inworp

Inworp

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

US Mailbox: de klassieker

Wie kent hem niet? De US Mailbox is dé klassieker als het aankomt op Amerikaanse brievenbussen. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium behuizing en geleverd inclusief het iconische rode vlaggetje.

Amerikaanse brievenbus met paal

De US Mailbox is los of met een statief te koop. Kiest u voor de echte Amerikaanse look? Bestel dan de Amerikaanse brievenbus met paal en plaats de US Mailbox op zijn statief aan het begin van uw oprit.

Amerikaanse brievenbus kopen

Een Amerikaanse brievenbus kopen bij brievenbusdirect.nl is eenvoudig. Via onze webshop kunt u snel en gemakkelijk de brievenbus van uw keuze bestellen, en profiteren van snelle levering en scherpe prijs. Heeft u vragen over onze Amerikaanse brievenbussen? We staan altijd voor u klaar.