Brievenbussen
Brievenbussen

Op zoek naar brievenbussen? Bezoek brievenbusdirect.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruime keuze ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Topservice

Subcategorieën

 • Bobi brievenbussen

  Het Finse Bobi produceert de brievenbussen met de karakteristieke, ronde bovenkant. Het assortiment van Bobi bestaat uit een aantal veelzijdige brievenbussen van hoge kwaliteit. Klik op de Bobi brievenbus van uw keuze en kies de gewenste kleur!

  Iedere Bobi brievenbus is gemaakt van 1mm dik roestvrij staal (AISI 304 kwaliteit) of van 1mm dik verzinkt staal voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cylinderslot met 3 sleutels. De brievenbussen van Bobi zijn te combineren met het Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing. Bobi geeft 4 jaar fabrieksgarantie op alle brievenbussen en accessoires.

 • Briefplaten en...

  Een goede en mooie brievenbusklep, ook wel briefplaat genoemd is een functionele aanwinst voor uw voordeur. Wij bieden een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren. Daarnaast kunt u bij ons ook tochtweringen en tochtkleppen bestellen. Deze producten zijn bestemd voor montage aan de binnenkant van de deur en de klep en/of tochtborstel voorkomen dat u ongewenste koude lucht in uw huis krijgt.

  Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

 • Brievenbus statieven

  Er zijn brievenbussen die vrijstaand geplaatst dienen te worden en er zijn brievenbussen die u met behulp van schroeven (naast uw voordeur) aan de muur kunt bevestigen. Een groot aantal van deze wandbrievenbussen kunnen echter ook vrijstaand worden geplaatst. Daarvoor zijn diverse palen, ook wel statieven genoemd, verkrijgbaar. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende designs, in diverse kleuren en materialen. Let bij uw keuze goed op of het statief passend is voor de door u gekozen brievenbus.

 • Brievenbusunits en...

  Bent u op zoek naar een postunit, een systeem met meerdere brievenbussen bijvoorbeeld voor  appartementen of bedrijven? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leveren een uitgebreid assortiment brievenbus oplossingen voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren, projectontwikkelaars etc. We zijn er zeker van u te kunnen helpen aan een brievenbussysteem voor binnen of buiten. We werken hiervoor rechtstreeks samen met een select aantal fabrikanten en zijn in staat u te bedienen vanaf ontwerpfase tot aanbesteding en service na oplevering.

  Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

  Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

  Kijk voor een snelle oplossing voor 2 of 3 brievenbussen ook eens naar de Bobi Duo en Bobi Trio brievenbus!Lees hier meer informatie en bekijk voorbeelden van brievenbusunits.

 • Budget brievenbussen

  Onze budget-serie brievenbussen bevat een ruim assortiment brievenbussen voor een scherpe prijs. Verkrijgbaar in diverse kleuren en RVS. Alle budget brievenbussen zijn voorzien van een cilinderslot, standaard uitgerust met 2 sleutels en bevestigingsmateriaal voor bevestiging aan de muur. Een mooie brievenbus naast uw voordeur of in uw tuin hoeft niet duur te zijn!

 • Design brievenbussen

  Ben u op zoek naar een exclusieve brievenbus? Een echte verfraaiing voor uw huis of tuin? Wij bieden een ruim assortiment zeer mooie brievenbussen met een exclusief design. Brievenbussen voor aan de muur of vrijstaand in uw tuin gemaakt van hoogwaardig RVS, gepoedercoat staal of koper.

 • Inbouwbrievenbussen

  Verschillende mogelijkheden voor inbouw van uw brievenbus in muur, pilaar of poer. Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij u de brievenbus inbouwt door de muur, pilaar of poer. De post wordt aan de voorzijde ingeworpen en er aan de andere zijde  uitgehaald. Ook zijn er diverse brievenbussen die een rechte en strakke vorm hebben waardoor ze geschikt zijn om in te bouwen. Bij die brievenbussen is het zo dat de post aan de voorzijde wordt ingeworpen en er aan de voorzijde uit wordt gehaald. Bovenkant, zijkanten en onderkant zijn daarmee vrij om in te bouwen.

 • Pakketbrievenbussen

  Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen! Wij bieden een ruime keuze in pakketbrievenbussen van verschillende merken uitgevoerd in diverse materialen en kleuren. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

 • Postopvangbakken

  Vind u het vervelend om uw post iedere keer van de grond te moeten halen, of gaat uw hond of kat er iedere keer vandoor met de krant? Een postopvangbak is een oplossing voor deze problemen. De opvangkast voor post wordt aan de binnenzijde van de voordeur geschroefd en vangt uw post netjes op. De postopvangbakken zijn voorzien van een afsluitbaar deurtje (uitgezonderd de Sterling postopvanger).

 • Wandbrievenbussen

  Bent u op zoek naar een brievenbus voor naast uw voordeur? Wij hebben een uitgebreid assortiment wandbrievenbussen voor ontvangst van uw post. Onze collectie bevat diverse merken en de brievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en kleuren. Zo is er een vergelijkbaar model als de ouderwetse kunststof groene PTT-brievenbus maar zijn er ook fraaie stalen of RVS modellen voor bevestiging aan de muur. De brievenbussen van het merk Bobi kunt u hier bekijken en bestellen.

 • Staande brievenbussen

  Is uw voordeur te ver van de openbare weg of zoekt u een brievenbus met een grote capaciteit? Kies dan voor een brievenbus die u vrijstaand kunt plaatsen. Ons assortiment vrijstaande brievenbussen bestaat uit diverse modellen. Wij adviseren hierbij om deze te bevestigen in beton of om een bijpassend grondstatief te bestellen. Dit voor een stabiele plaatsing van de brievenbus en om diefstal te voorkomen. Naast vrijstaande brievenbussen zijn de meeste wandbrievenbussen ook vrijstaand te plaatsen in combinatie met een statief.

 • Amerikaanse brievenbussen

  Original US Mailboxes, echte Amerikaanse brievenbussen! Wij bieden een uitstekend aantal brievenbussen die echt in de Verenigde Staten zijn gemaakt. Onze Amerikaanse brievenbussen zijn gemaakt van aluminium en voorzien van het kenmerkende rode vlaggetje. Tevens is er een statief verkrijgbaar waarop u de US Mailbox kunt bevestigen voor vrijstaande plaatsing.