Brievenbussen
Brievenbussen

Op zoek naar brievenbussen? Bezoek brievenbusdirect.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruime keuze ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Topservice

Subcategorieën

 • Bobi brievenbussen

  Het Finse Bobi produceert de brievenbussen met de karakteristieke, ronde bovenkant. Het assortiment van Bobi bestaat uit een aantal veelzijdige brievenbussen van hoge kwaliteit. Klik op de Bobi brievenbus van uw keuze en kies de gewenste kleur!

  Verschillende soorten Bobi brievenbussen

  De Bobi brievenbus kent verschillende soorten, zoals Bobi Classic, Bobi Grande, Bobi Jumbo, Bobi Round, Bobi Xpress RVS, Bobi Duo, Bobi TrioBobi Swiss en Bobi Bella. Deze soorten kennen ieder eigen soorten en kleuren. 

  Waar is een Bobi brievenbus van gemaakt? 

  Iedere Bobi brievenbus is gemaakt van 1mm dik roestvrij staal (AISI 304 kwaliteit) of van 1mm dik verzinkt staal voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cylinderslot met 3 sleutels. De brievenbussen van Bobi zijn te combineren met het Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing. Bobi geeft 4 jaar fabrieksgarantie op alle Bobi brievenbussen en accessoires.

  Neem contact op over onze Bobi brievenbussen

  Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de Bobi producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

  Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

  NEEM CONTACT OP

 • Brievenbuskleppen en...

  Een goede en mooie brievenbusklep, ook wel briefplaat genoemd is een functionele aanwinst voor uw voordeur. Wij bieden een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren.

  Brievenbusklep RVS

  Een brievenbusklep RVS is een bekende soort brievenbusklep. Brievenbusklep RVS beschikt over diverse soorten en maten. Er is keuze uit rechthoekige RVS briefkleppen en ovale RVS briefkleppen. 

  Tochtweringen en tochtkleppen

  Brievenbusdirect.nl beschikt over diverse soorten tochtweringen en tochtkleppen. Deze producten zijn bestemd voor montage aan de binnenkant van de deur en de klep en/of tochtborstel voorkomen dat u ongewenste koude lucht in uw huis krijgt. Denk bij tochtkleppen aan een tochtklep chroom, een tochtklep nikkel of een tochtklep rechthoek. Ook voor tochtweringen kunt u bij Brievenbusdirect.nl terecht, waaronder tochtwering ovaal RVS, tochtwering rechthoek en tochtwering chroom. 

  Brievenbuskleppen

  Brievenbuskleppen zijn platen voor de buitenzijde van de brievenbus in de deur. Briefplaten zijn er ook in verschillende soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan briefplaat ovaal, briefplaat met klep, een briefplaat rechthoek. 

  Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect.nl.

  Neem contact op

  Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

  Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

  NEEM CONTACT OP

 • Brievenbus statieven

  Er zijn brievenbussen die vrijstaand geplaatst dienen te worden en er zijn brievenbussen die u met behulp van schroeven (naast uw voordeur) aan de muur kunt bevestigen. Een groot aantal van deze wandbrievenbussen kunnen echter ook vrijstaand worden geplaatst. Daarvoor zijn diverse palen, ook wel statieven genoemd, verkrijgbaar. Brievenbus statieven zijn verkrijgbaar in verschillende designs, in diverse kleuren en materialen zoals RVS brievenbussen. Let bij uw keuze goed op of het statief passend is voor de door u gekozen brievenbus.

  NEEM CONTACT OP

 • Brievenbusunits en...

  Bent u op zoek naar een postunit, ook wel postkast genoemd, een systeem met meerdere brievenbussen bijvoorbeeld voor appartementen of bedrijven? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij beschikken namelijk over diverse postkastsystemen, sloten en accessoires, units voor buiten en binnen en koppelbare kantoorbrievenbussen. Een aantal voorbeelden van brievenbussystemen zijn Joma brievenbussystemen of systeembrievenbus Allux. 


  Brievenbusoplossingen op maat

  Bij Brievenbusdirect.nl leveren wij een uitgebreid assortiment brievenbus oplossingen voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren, projectontwikkelaars etc. We zijn er zeker van u te kunnen helpen aan een brievenbussysteem voor binnen of buiten. We werken hiervoor rechtstreeks samen met een select aantal fabrikanten en zijn in staat u te bedienen vanaf ontwerpfase tot aanbesteding en service na oplevering.


  Neem contact op voor een offerte op maat

  Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

  Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

  Kijk voor een snelle oplossing voor 2 of 3 brievenbussen ook eens naar de Bobi Duo en Bobi Trio brievenbus!Lees hier meer informatie en bekijk voorbeelden van brievenbusunits.


  NEEM CONTACT OP

 • Goedkope brievenbussen...

  Onze budget-serie brievenbussen bevat een ruim assortiment brievenbussen voor een scherpe prijs. Verkrijgbaar in diverse kleuren en RVS. Alle budget brievenbussen zijn voorzien van een cilinderslot, standaard uitgerust met 2 sleutels en bevestigingsmateriaal voor bevestiging aan de muur. Een mooie brievenbus naast uw voordeur of in uw tuin hoeft niet duur te zijn!

  Goedkope brievenbus kopen

  Wilt u een goedkope brievenbus kopen? Bij Brievenbusdirect.nl kunt u online een brievenbus naar keuze bestellen. Een budget brievenbus biedt u mogelijkheden om voor een goedkopere optie te gaan. Wij bieden snelle levertijden. Neem een kijkje naar de goedkope brievenbussen en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

  Bel ons op: 024-2061340 of mail naar: info@noviostores.nl 

  NEEM CONTACT OP

 • Design brievenbussen

  Ben u op zoek naar een exclusieve brievenbus? Een echte verfraaiing voor uw huis of tuin? Wij bieden een ruim assortiment zeer mooie brievenbussen met een exclusief design. Brievenbussen voor aan de muur of vrijstaand in uw tuin gemaakt van hoogwaardig RVS, gepoedercoat staal of koper.


  Soorten design brievenbussen

  Denk bijvoorbeeld aan een design brievenbus Allux, een wandbrievenbus Moon, pakketbrievenbus Allux, Burg-Wächter brievenbus, Formani Basic brievenbus en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Design brievenbussen zijn er daarnaast in verschillende kleuren. Het is maar net welke kleur u het meest vindt passen bij het geheel. 


  Bestellen bij Brievenbusdirect.nl

  Bij Brievenbusdirect.nl kunt u online een brievenbus naar keuze bestellen. Wij bieden snelle levertijden. Neem een kijkje bij de design brievenbussen van Brievenbusdirect.nl en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie. 


  Bel ons op: 024-2061340 of mail naar: info@noviostores.nl 


  NEEM CONTACT OP

 • Inbouw brievenbussen

  Op zoek naar een inbouw brievenbus?

  Brievenbusdirect.nl heeft verschillende mogelijkheden voor de inbouw van uw brievenbus in een muur, pilaar of poer. De post wordt aan de voorzijde ingeworpen en er aan de andere zijde uitgehaald. Ook zijn er diverse inbouw brievenbussen die een rechte en strakke vorm hebben, waardoor ze geschikt zijn om in te bouwen. Bij die brievenbussen is het zo dat de post aan de voorzijde wordt ingeworpen en er aan de voorzijde uit wordt gehaald. Bovenkant, zijkanten en onderkant zijn daarmee vrij om in te bouwen.

  Vragen over onze inbouw brievenbussen?

  Heeft u een vraag over onze inbouw brievenbussen of wilt u graag advies ontvangen over welke inbouw brievenbus het beste bij uw woning past? Neem dan gerust contact met ons op!

  NEEM CONTACT OP

 • Pakketbrievenbussen

  Pakketbrievenbus kopen?

  Vindt u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een grote brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. Op onze website vindt u een ruim assortiment pakketbrievenbussen van diverse bekende merken, zoals Allux en Burg-Wächter

  Pakketbrievenbussen in diverse kleuren & modellen

  Wij bieden een ruime keuze in pakketbrievenbussen van verschillende merken uitgevoerd in diverse materialen en kleuren. Wij bieden pakketbrievenbussen aan in de kleuren: zwart, antraciet, grijs, groenwit en RVS. Daarnaast zijn er zowel pakketbrievenbussen voor aan de muurvrijstaand en zowel aan de muur en vrijstaand met statief

  Hoe werkt een pakketbrievenbus?

  De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. De pakketbrievenbus is goed beveiligd met een slot. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, 100% veilig dus!

  De voordelen van een pakketbrievenbus

  • U hoeft niet meer thuis te blijven om pakketjes te ontvangen.
  • U hoeft uw buren niet meer lastig te vallen met uw pakketten.
  • U hoeft niet langer te wachten op uw bestelling dan nodig.

  NEEM CONTACT OP

 • Postopvangbakken

  Op zoek naar een postopvangbak?

  Vindt u het vervelend om uw post iedere keer van de grond te moeten halen, of gaat uw hond of kat er iedere keer vandoor met de krant? Een postopvangbak is dé oplossing voor deze problemen. De opvangbak voor post wordt aan de binnenzijde van de voordeur geschroefd en vangt uw post netjes op. De postopvangbakken zijn voorzien van een afsluitbaar deurtje (uitgezonderd de Sterling postopvanger). Wij hebben postopvangbakken van diverse merken, in allerlei kleuren en in verschillende maten.

  Heb je een vraag over onze postopvangbakken? Stel gerust je vraag, wij helpen je graag verder!

  NEEM CONTACT OP

 • Wandbrievenbussen

  Wandbrievenbus kopen?

  Bent u op zoek naar een brievenbus aan de muur? Wij hebben een uitgebreid assortiment wandbrievenbussen voor ontvangst van uw post. Onze collectie bevat diverse merken, waaronder BobiAlluxG2 The Postbox Specialists en Burg-Wächter. De meeste wandbrievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en kleuren.

  Populaire wandbrievenbussen

  De ouderwetse kunststof groene PTT-brievenbus blijft populair, maar ook fraaie stalen of RVS wandbrievenbussen zie je overal hangen. Welke wandbrievenbus past het beste bij u? 

  NEEM CONTACT OP

 • Staande brievenbussen

  Staande brievenbus kopen?

  Is uw voordeur te ver van de openbare weg of zoekt u een brievenbus met een grote capaciteit? Kies dan voor een staande brievenbus. Ons assortiment vrijstaande brievenbussen bestaat uit diverse modellen, zowel voor post als speciaal voor pakketten. Wij adviseren hierbij om deze te bevestigen in beton of om te kiezen voor een brievenbus met statief. Dit voor een stabiele plaatsing van de brievenbus en om diefstal te voorkomen. Naast onderstaande vrijstaande brievenbussen zijn de meeste wandbrievenbussen ook vrijstaand te plaatsen in combinatie met een statief. Post ontvangen was nog nooit zo leuk!

  Soorten staande brievenbussen

  Ook de staande brievenbussen zijn er in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. In onze webshop vind je speciale pakketbrievenbussen, maar ook staande brievenbussen speciaal voor post. Bij bijna al onze staande brievenbussen wordt een goed slot geleverd. 

  NEEM CONTACT OP

 • Amerikaanse brievenbussen

  Original US Mailboxes, echte Amerikaanse brievenbussen

  Wij bieden een uitstekend aantal brievenbussen die in de Verenigde Staten zijn gemaakt. Onze Amerikaanse brievenbussen zijn gemaakt van aluminium en voorzien van het kenmerkende rode vlaggetje. Tevens is er een statief verkrijgbaar waarop u de US Mailbox kunt bevestigen voor vrijstaande plaatsing. Naast de dagelijkse post kan de postbode ook kleine pakketjes in de Amerikaanse brievenbus kwijt. Wij hebben de US Mailbox in diverse kleuren beschikbaar in onze webshop.  

  Heb je een vraag over de Amerikaanse brievenbus US Mailbox? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

  NEEM CONTACT OP