Brievenbus kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe brievenbus? En vindt u het lastig om in onze online winkel een keuze te maken? Kom langs in onze showroom en bekijk de mooiste brievenbussen van dichtbij. Ook kunnen wij u persoonlijk adviseren. Heeft u bijvoorbeeld meerdere brievenbussen nodig voor een project? Dan helpen wij u graag.

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden van de showroom 

Wilt u een staande brievenbus kopen, bent u benieuwd naar een merk of twijfelt u tussen verschillende modellen? U bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen wij u persoonlijk adviseren voor de beste keuze. Maak vrijblijvend een afspraak door te mailen naar info@noviostores of even te bellen naar 024- 2061340

Onze deur staat voor u open op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00! Wij vragen u wel om vooraf een afspraak te maken. 

 Bel nu        Mail nu

Klassieke, duurzame en prachtige brievenbus merken

Omdat wij een groot assortiment hebben zal er altijd wel een brievenbus tussen zitten die aan uw wensen voldoet. Bent u opzoek naar een wandbrievenbus, buitenbrievenbus of vrijstaande brievenbus? Of wilt u gericht advies over welke brievenbus het beste bij u past. Kom langs in onze showroom vol brievenbussen. Bekijk alle brievenbus merken als Bobi, Intersteel, SafePost, Allux en eSafe van dichtbij. 

Van grote brievenbussen tot wandbrievenbussen

Voor alle brievenbus wensen hebben wij de juiste optie. Heeft u een groot kantoorpand en postvakjes nodig? Bekijk dan onze brievenbusunits. Of zoekt u een bijzondere brievenbus voor bij u thuis? Dan hebben wij de de mooiste design brievenbussen van verschillende topmerken.

Brievenbus kopen in onze (online) winkel

In onze showroom hebben wij een deel van ons assortiment staan. Zit hier die brievenbus die u zoekt niet tussen? Dan kunt u online de rest van ons assortiment bekijken. 

Het is meestal mogelijk om het gewenste product direct mee te nemen. Is het gewenste product in de showroom niet op voorraad? Dan kunt u het thuis laten bezorgen.

Adresgegevens 

Onze showroom ligt net buiten het centrum van Nijmegen. Vanaf de oversteek en de energieweg zijn wij gemakkelijk te bereiken. Plan hier uw route. 

Adres:

Cargadoorweg 29

6541 BT Nijmegen - Nederland

Brievenbussen Nijmegen

Brievenbussen Showroom Nijmegen