Alle producten van het merk Stoer!

Wilt u een compacte, sterke en vooral functionele brievenbus? Ga dan voor een brievenbus van het merk Stoer!. Het merk is onderdeel van Studio Hardbrass. Deze ontwerper staat al meer 35 jaar bekend om zijn hoge kwaliteit. Stoer! brievenbussen hebben een strak noch sfeervol ontwerp maar zijn vooral functionele inbouw brievenbussen. Ontdek ons gehele assortiment aan Stoer! brievenbussen. 

Er zijn 63 producten.

Item 1-24 van 63 in totaal item(s)

Actieve filters

Stoer! brievenbussen

Bij de Stoer! brievenbussen heeft u maar liefst keuze uit 8 verschillende kleuren voorzien van een hoogwaardige poedercoating of RVS. Gaat u voor een zwarte brievenbus, een groene brievenbus of een antraciet brievenbus. Er is altijd een kleur die past bij uw smaak.

Inbouw brievenbus

Op zoek naar een brievenbus die u kunt inbouwen in een muur? Dan zijn de inbouwkasten van Stoer! perfect voor u. Deze brievenbussen kunt u doorvoeren in verschillende dieptes. Doordat hij bestaat uit twee delen is hij makkelijk aan te passen aan de diepte van uw muur. In ons assortiment hebben wij verschillende uitvoeringen van inbouwkasten. Zo hebben we een post inbouwkast van 35-50cm, 40-55cm, 68-83cmkleine inbouwkastjes en zelfs complete pakketbrievenbussen

Stoer! afsluiter, brievenbusplaat, briefsleuf

Naast brievenbussen hebben wij ook verschillende brievenbusplaten in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een Stoer! briefplaat. Deze kunt u monteren op de bijhorende doorvoerkasten. Daarnaast hebben wij ook de brief sleuven in ons assortiment gemaakt van Belgisch hardsteen. Deze steen geeft uw brievenbus een landelijke look. Heeft u een opening voor een brievenbus in uw deur maar gebruikt u deze niet meer? Dan kunt u met de brievenbus afsluiter de brievenbus afsluiten. Zo zal er minder tocht in uw huis komen. 

Brievenbus op paal

Wilt u uw brievenbus liever plaatsen in uw voortuin of op een verhoging? Dan hebben wij voor de Stoer! brievenbussen een bijpassend statief. Hierdoor kunt u uw brievenbus vrijstaand plaatsen waar u zelf wilt. Dit product bestaat uit 2 palen waardoor de brievenbus ook extra stevig in de grond staat. 

Meer informatie?

Geïnteresseerd of benieuwd naar onze producten van Stoer!. Dan kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen via 024 - 206 1340  of stuur een mail naar info@noviostores.nl