Alle producten van het merk SafePost

SafePost Brievenbussen

Zoekt u een brievenbus van hoge kwaliteit? Gaat u dan voor een brievenbus van SafePost. Dit Zweedse merk heeft een compleet assortiment aan brievenbussen. Van chique vrijstaande brievenbussen tot opvallende wandbrievenbussen. Ook de statieven voor de SafePost brievenbussen kunt u vinden in onze shop. De producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Alle brievenbussen zijn voorzien van een stevig cilinderslot en twee gecodeerde sleutels. 

Er zijn 92 producten.

Item 1-24 van 92 in totaal item(s)

Actieve filters

Cofa Groene brievenbus

De klassieker onder de brievenbussen is de Cofa brievenbus. Ook wel bekend onder de naam, de groene brievenbus. Deze kunststof brievenbus ziet u regelmatig voorbij komen bij vrijstaande woningen. Door zijn tussenschot is het niet mogelijk dat andere bij uw post kunnen komen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het tussenschot open te laten zodat u kleine pakketjes kunt ontvangen. De Cofa kunt u gemakkelijk monteren aan de muur of vrijstaand plaatsen op een statief. 

SafePost brievenbus met pakketvak

Wilt u veel pakketjes ontvangen? Ga dan voor de SafePost brievenbus met pakketvak. Deze brievenbus is voorzien een ruim pakketvak met daarboven een vak voor post. De bezorger kan de deur openen en het pakketje er veilig inleggen. Na het sluiten van het deurtje, valt de deur in het slot. Voor ongewenste bezoekers is het niet mogelijk om dit deurtje opnieuw te openen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten pakketbrievenbussen van SafePost. We hebben verschillende kleuren waaronder: antraciet grijszilvergrijs en groen