Alle producten van het merk Allux

Ontvang post met gemak en in stijl met de Allux brievenbussen. Koop eenvoudig Allux brievenbussen online bij Brievenbusdirect. Gratis verzending vanaf €49.

close

Prijs

Prijs

  • Range: €10,00 - €10860,00

    € 10,00 - € 10.860,00

Type product

Type product

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Plaatsing

Plaatsing

Postuitname i

Postuitname

Inworp

Inworp

Bijzonderheden

Bijzonderheden

RAL-kleur

RAL-kleur

Er zijn 420 producten.

Item 1-24 van 420 in totaal item(s)

Actieve filters

Het Deense Allux is onderdeel van Juliana Greenhouses, een van de grootste Europese fabrikanten van kassen. Het assortiment brievenbussen van Allux bestaat uit verschillende series van zowel praktische als fraai ontworpen brievenbussen. Allux levert brievenbussen in zowel een moderne als meer traditionele stijl. Zo is er een uitgebreid assortiment aan wandbrievenbussen, maar zijn er ook brievenbussen voor pakketten verkrijgbaar. 

Soorten Allux brievenbussen

Bij Brievenbusdirect vindt u verschillende soorten Allux brievenbussen. Kies bijvoorbeeld voor een wandbrievenbus of voor een Allux pakketbrievenbus.

- Een wandbrievenbus is ontworpen om aan een muur of wand te worden bevestigd en is bedoeld voor het ontvangen van reguliere post, zoals brieven en kleine pakketten. 

- Een pakketbrievenbus ontworpen voor grotere pakketten en heeft vaak een grotere capaciteit en ruimere opening. 

Terwijl wandbrievenbussen meer geschikt zijn voor dagelijkse post, zijn pakketbrievenbussen ideaal voor mensen die regelmatig online winkelen en grotere pakketten verwachten. De wandbrievenbussen zijn overigens ook allemaal vrijstaand te plaatsen middels een statief. Wij bieden bovendien verschillende mogelijkheden voor brievenbus statieven aan.

Bovendien vindt u bij ons Allux brievenbussen met verlichting. Een brievenbus met verlichting biedt verbeterde zichtbaarheid en veiligheid en vergemakkelijkt het ophalen van post in het donker. 

Voor wie zijn Allux brievenbussen geschikt?

De brievenbussen van Allux zijn ideaal voor:

- Particulieren: voor mensen die hun dagelijkse post en kleine pakketten op een handige en veilige manier willen ontvangen.

- Bedrijven: voor zakelijke omgevingen waar efficiënte postontvangst belangrijk is.

- Online shoppers: voor mensen die regelmatig online winkelen en behoefte hebben aan een brievenbus die ook geschikt is voor grotere pakketten.

- Eigenaren van woningcomplexen: voor beheerders van appartementencomplexen of woningverenigingen die behoefte hebben aan een centrale plek voor postontvangst.

- Iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid: voor mensen die op zoek zijn naar brievenbussen die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Materiaal Allux brievenbussen

Alle Allux brievenbussen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, gepoedercoat staal of aluminium. 

- Het gebruik van RVS biedt duurzaamheid en uitstekende weerstand tegen roest, waardoor de levensduur van de brievenbus wordt verlengd. 

- Gepoedercoat staal zorgt voor extra bescherming tegen corrosie en geeft een gelijkmatige, duurzame afwerking. 

- Aluminium, lichtgewicht en sterk, biedt eveneens weerstand tegen corrosie en oxidatie, en is gemakkelijk te verplaatsen. 

Door deze hoogwaardige materialen te gebruiken, streeft Allux ernaar brievenbussen te creëren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook weersbestendig zijn.

Kleuren Allux brievenbussen

Bij Brievenbusdirect kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren voor uw Allux brievenbus, waaronder populaire opties zoals antracietgrijs, basaltgrijs en grijs. Daarnaast zijn er ook andere stijlvolle kleuren beschikbaar, zoals verzinkt staal, zwart, wit of koper, zodat u een brievenbus kunt vinden die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren en het uiterlijk van uw huis. 

Allux brievenbus kopen bij Brievenbusdirect.nl

Bij Brievenbusdirect vindt u een uitgebreide selectie van Allux brievenbussen, ideaal voor het veilig ontvangen van uw post en pakketten. Ontdek de diversiteit aan kleuren en materialen. Bestel vandaag nog en ervaar gemak en duurzaamheid met een Allux brievenbus van Brievenbusdirect. Geniet bovendien van gratis verzending vanaf 49 euro.