Alle producten van het merk Burg-Wächter

Burg-Wächter brievenbus & sloten

Al meer dan 100 jaar voorziet het Duitse merk Burg-Wächter mensen van de beste brievenbussen en sloten. Kwaliteit, design en duurzaamheid staat bij Burg-Wächter hoog in het vaandel. Zo hechten zij veel waarde aan een milieuvriendelijke productiemethode. In ons assortiment vindt u verschillende soorten brievenbussen van dit merk. Van RVS en kunststof brievenbussen tot pakketbrievenbussen en wandbrievenbussen. 

Er zijn 70 producten.

Item 1-24 van 70 in totaal item(s)

Actieve filters

Burg-Wächter pakketbox

Wilt u pakketten en post ontvangen, zonder dat u thuis hoeft te zijn? Met de pakketbox van Burg-Wächter is dit mogelijk. Deze slimme pakketbox kan per dag meerdere pakketten ontvangen. Wat hem anders maakt dan andere pakketbrievenbussen is dat hij te besturen is via Bluetooth. U geeft de code van uw pakketbox door aan de persoon die hem bezorgd, zodat diegene uw pakketten op een veilige manier kan plaatsen in de box. Deze code kunt u telkens veranderen zodat oude codes niet meer gebruikt kunnen worden. U kunt de pakketbox bevestigen aan een wand of vrijstaand plaatsen. Deze handige brievenbus staat bij Burg-Wächter ook wel bekend onder de naam eBoxx.

Kunststof brievenbus 

De kunststof brievenbussen van Burg-Wächter hebben een leuk extraatje. Namelijk een geïntegreerd krantenvak. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw krant uit de brievenbus halen zonder dat u de brievenbus hoeft open te maken. Daarbij hebben deze brievenbussen een binnenverlichting waardoor u in het donker ook uw post kunt pakken. In ons assortiment vindt u deze brievenbus in maar liefst 7 kleuren. Zo is er altijd wel eentje die bij u past. Voor de brievenbussen hebben we ook verschillende accessoires, zoals een reclamebord, ook wel een nee-nee sticker genoemd. Hiermee krijgt u geen ongewenste folders meer in uw brievenbus. Bekijk alle andere brievenbus-accessoires hier

Luxe brievenbus 

In ons assortiment vindt u ook een aantal luxe brievenbussen van Burg-Wächter. Deze design brievenbussen zijn van hoge kwaliteit en hebben een fraaie uitstraling. Neem bijvoorbeeld de Burg-Wächter brievenbus Quadus RVS. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal waardoor hij jaren meegaat. In deze brievenbus zit een krantenvak en een speciale vergrendeling waardoor uw post niet naar buiten valt als u het postvak openmaakt. Benieuwd naar onze andere design brievenbussen? Bekijk ons uitgebreide design brievenbussen assortiment.

Kijk op Kluizencentre.nl voor Burg-Wächter kluizen en op Deurbeslagdirect.nl voor Burg-Wächter sloten en elektronische cilinders.