F

Bobi brievenbussen

Het Finse Bobi produceert de brievenbussen met de karakteristieke, ronde bovenkant. Het assortiment van Bobi bestaat uit een aantal veelzijdige brievenbussen van hoge kwaliteit. Klik op de Bobi brievenbus van uw keuze en kies de gewenste kleur!

Bobi brievenbus kopen?
Category image

Prijs

Prijs

  • Range: €17,00 - €599,00

    € 17,00 - € 599,00

Plaatsing

Plaatsing

Postuitname

Postuitname

Inworp

Inworp

Er zijn 30 producten.

Item 1-24 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Verschillende soorten Bobi brievenbussen

De Bobi brievenbus kent verschillende soorten, zoals Bobi Classic, Bobi Grande, Bobi Jumbo, Bobi Round, Bobi Xpress RVS, Bobi Duo, Bobi TrioBobi Swiss en Bobi Bella. Deze soorten kennen ieder eigen soorten en kleuren. 

Waar is een Bobi brievenbus van gemaakt? 

Iedere Bobi brievenbus is gemaakt van 1mm dik roestvrij staal (AISI 304 kwaliteit) of van 1mm dik verzinkt staal voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cylinderslot met 3 sleutels. De brievenbussen van Bobi zijn te combineren met het Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing. Bobi geeft 4 jaar fabrieksgarantie op alle Bobi brievenbussen en accessoires.

Neem contact op over onze Bobi brievenbussen

Wij bieden snelle levertijden en een enorme keuze wat betekent dat Brievenbusdirect.nl uw ideale partner in brievenbussen is! Kijk naar de Bobi producten en neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en nadere informatie.

Bel ons nu: 024-2061340 of e-mail: info@noviostores.nl.

NEEM CONTACT OP