F

Brick - stapelbaar, snelle levering en RAL kleuren naar keuze!

Een scherp geprijsde serie brievenbussen voor bedrijf of appartement. Met de Brick kunt u vrij combineren in hoogte en breedte.
Standaard (uit voorraad) geleverd in verzinkt staal of gepoedercoat in antraciet (RAL7024) of zwart (RAL9011) met RVS briefklep (AISI304).

Maak uw keuze compleet met een dakje en/of statieven voor vrijstaande plaatsing.

Allux Brick brievenbussysteem

RAL-kleur naar keuze

Naast de drie standaard uitvoeringen zijn de Allux Brick postkasten ook verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Dit is mogelijk vanaf 5 stuks en hiervoor geldt een toeslag. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

RAL-kleuren brievenbussen

Allux Brick - verzinkt staal  Allux Brick - antracietgrijs  

Allux Brick - zwart    Afmetingen Brick brievenbus

Opties

Dakje

Per sectie/kolom kan het Allux Brick brievenbussysteem worden voorzien van een (schuin) dakje. Dit wordt zelfklevend op de brievenbus bevestigd. Hiermee voorkom je dat er ongewenst spullen op de brievenbussen worden gelegd. De dakjes zijn leverbaar in dezelfde kleuren als de brievenbussen.

Brick brievenbus met dakje

Statief voor vrijstaande plaatsing

De Allux Brick brievenbussen kunnen ook vrijstaand worden geplaatst. Daarvoor zijn RVS statieven beschikbaar die aan de zijkanten worden geplaatst. Bij 2 kolommen of meer wordt er ook een onderbalk geleverd voor extra stabiliteit. 

Huiscijfers en benaming

We kunnen de brievenbussen voor u voorzien van huiscijfers of namen. Dit wordt uitgevoerd in hoogwaardig vinyl zwart op de RVS klep. Ook is er een zelfklevende naamplaathouder beschikbaar waarachter u zelf een plaatje met de naam kunt bevestigen.

Brick huisnummers op brievenbussen

Belpanelen

Het is mogelijk om uw Brick brievenbusunit te voorzien van een RVS belpaneel. Dit kan tot per kolom, 3 beldrukkers en nummer/naamplaatje. Ook kan er een spreekraster of uitsparing voor intercom worden gemaakt.

Brick brievenbus belpaneel

Alternatieve sloten

De Brick brievenbussen zijn standaard voorzien van degelijke cilindersloten met twee sleutels maar kunnen indien gewenst ook worden voorzien van een extra veilig 5-pins Ruko-slot of gelijksluitend automatenslot met hoofdsleutel waarmee alle brievenbussen geopend kunnen worden.

Interesse in Brick? Bestel direct of neem contact op, we adviseren u graag!

BESTEL BRICK

CONTACT OPNEMEN

Klantenervaringen

"Mijn ervaring met Noviostores.nl is zeer goed. Ze verkochten precies het product dat ik zocht, ik kon het makkelijk bestellen en het werd snel afgeleverd."

Dhr. K. van der Veen, Amstelveen

"Mijn ervaring met Noviostores.nl is zeer goed. Ze verkochten precies het product dat ik zocht, ik kon het makkelijk bestellen en het werd snel afgeleverd."

Dhr. K. van der Veen, Amstelveen
Bekijk onze reviews bij The Feedback Company play_arrow