Pakketbox Logixbox Topbox-XL Plus met brievenbusklep - zwart

KO443371TXBBKSB

8718868434289

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Topbox-XL Plus is een grote pakketbox voor iedereen die regelmatig pakketten en post ontvangt. Geschikt voor één of meerdere grote pakketten en post door de brievenbusklep.

Afmetingen (bxdxh): 530x380x770 mm. Inhoud 103 liter.
Maximale pakketgrootte: 720x440x330 mm.
Gewicht: 29 kg.

 

Meer details

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Materiaal Metaal
Merk Logixbox
Gewicht (kg) 29
Garantie 5 jaar
Kleur Zwart
Plaatsing Muur of vrijstaand met statief
Postuitname Bovenzijde
Inworp Bovenzijde
Bevestingsmateriaal wordt meegeleverd

Meer info

De Topbox-XL Plus is een grote pakketbox voor iedereen die regelmatig pakketten en post ontvangt. Geschikt voor één of meerdere grote pakketten en post door de brievenbusklep. Reuze-ontvanger voor veel zekerheid.

Afmetingen (bxdxh): 530x380x770 mm. Inhoud 103 liter.
Maximale pakketgrootte: 720x440x330 mm.
Gewicht: 29 kg.
Inclusief spaghettimat, 2 sleutels, bevestigingsmateriaal, stickers en handleiding.

Gemaakt van hoogwaardig 1.2 mm verzinkt staal, autogeen gelast en voorzien van uiterst duurzame poedercoating met industriële specificering, bestendig tegen alle weersinvloeden. Verkrijgbaar in stijlvol Stardust Black (zwart) en Graphit Grey (grijs). De Logixbox Topbox-XL Plus kan vrijstaand worden geplaatst in combinatie met het bijpassende statief.

Werking
De pakketbezorger opent het deksel en plaatst de bestelling in de Logixbox. Hij volgt de aanwijzing op de sticker (“Na deponeren deksel sluiten en slot indrukken”) en sluit op deze manier de pakketbox af. Het pakket ligt nu veilig in de box en alleen u met de bijgeleverde sleutel het deksel openen en kunt uw producten via de bovenzijde uit de Logixbox nemen. Het ingedrukte slot komt bij het openen weer naar buiten en de Logixbox is weer klaar voor een volgende aflevering. Belangrijk voordeel van het formaat van deze pakketontvanger is dat deze tevens geschikt is voor het ontvangen grotere of meerdere producten in één keer.

RAL-kleur naar keuze
De Logixbox Topbox-XL kan naast de twee standaard kleuren ook worden geleverd in iedere RAL-kleur. Daarvoor betaald u 50,00 euro extra en moet u rekening houden met een levertijd van 6 weken. Neem contact met ons op als u een Logixbox in een andere RAL-kleur wilt bestellen.

30 Andere producten in dezelfde categorie: